Jelenlegi hely

Vendéglátás / szállodaipar

Miért fontos az első benyomás?

Tudjuk, hogy az első benyomás nagyon fontos, mert ezzel megnyerheti de el is veszítheti az üzletet.
Ahhoz, hogy az Ön vendégei  teljesen elégedettek legyenek, a kiváló ételek felszolgálása mellett, tiszta tányérra, evőeszközökre, pohárra és mosdó helyiségre vágynak. Ez a fokmérője, hogy otthonosan érzi –e magát a vendég vagy sem.

 

Termékeink széles választékával és szolgáltatásainkkal mindent biztosítunk ahhoz, hogy üzlete valamennyi helyisége makulátlanul tiszta és higiénikus legyen.

 Itt nemcsak a konyhai felületekre gondolunk (zsíroldás, grilltisztítás, vízkőoldás, fertőtlenítés, inox felületek ápolása, kézi és gépi mosogatás), hanem a bejárat, étterem és mosdó helyiségek tisztítására is (higiéniai adagolók és töltőanyagok, padlótisztítás, szaniter tisztítás, ablaktisztítás). Több multifunkciós termékünk van, így Önnek kevesebb termékre van szüksége a felületek tisztántartásához.

 Tudjuk, hogy raktárhelyisége korlátozott. Termékeink erőteljes, professzionális megoldást nyújtanak kis, könnyen tárolható kiszerelésekben. Koncentrátumainkat csak a felhasználáskor kell higítani, ezért kisebb raktározási helyet igényelnek.

A megfelelő termékek használatával nemcsak időt, hanem pénzt is megtakarítunk Önnek.

Hogy a HACCP rendszerük tökéletesen működjön, vendéglátóipari fogyóeszközöket is kínálunk Önöknek.

 

Nálunk megtalálhatja azokat az edényeket, eszközöket, kiegészítőket, amik elengedhetetlenek a konyákon, menzákon, éttermekben.

Kérje ingyenes termékkatalógusunkat!

Nézze át online termékkatalógusainkat<<KATT

Reméljük megtalálja katalógusainkban amit keres, ellenkező esetben kérjük vegye fel a kapcsolatot vevőszolgálatunkkal, hiszen teljeskörű kínálattal rendelkezünk vendéglátóipari termékek körében. A kínálat nagysága miatt, sajnos nem minden terméket tudunk katalógusba szedni, ezért várjuk egyedi ajánlatkérését!

Kérje tanácsadónk díjtalan konzultációját, amelyben felméri, mi lenne a cége számára a legköltséghatékonyabb megoldás.  Önnek nincs elkötelezettsége.
Felveheti a kapcsolatot vevőszolgálatunkkal a vivaker@vivaker.hu email címen, vagy hívhatja a 96/519-175-ös telefonszámon.