Jelenlegi hely

Építészeknek, Kivitelezőknek

 

A Tork Elevation adagolócsalád Thomas Meyerhoffer svéd-amerikai formatervező műve, a cég által megkeresett, nemzetközileg is elismert szakemberek egyike.Tork wins IF award

Az iF díjának elnyeréséhez a Tork Elevation adagolókat egy sor kritérium alapján, például funkcionalitás, a tervezés minősége, az innováció mértéke és környezetbarátság szempontjából vizsgálták meg. A díjat az iF International Forum Design nevű szervezet adta át.

2009 februárjában az SCA-nak ítélték az iF dizájn-díját a Németországi Hannoverben. A következő hónapban egy újabb értékes elismerést, a Red Dot díját nyerte el a Tork Elevation.

 Tork is a reddot award winner 2009A Red Dot díjra összesen 3231 mű pályázott. Az SCA mellett olyan közismert cégek nyertek 2009-ben, mint a Sony, a Bosch vagy a Siemens. A Németországi Essenben tartott díjátadó után a Tork Elevation adagolóit egy évre kiállították a Red Dot helyi múzeumában.

 

Az alábbi termékkatalógussal kívánunk a segítségére lenni, melyben bemutatjuk az adagolókat, részletes tájékoztatással  a méretüket, funkciójukat, szerelésüket illetően.

Használja a mellékelt anyagot hotelek, éttermek, irodák mosdóhelyiségeinek toalettjeinek tervezéseinél  illetve  kivitelezésénél.

Nézze meg építészeti termékismertetőnket!