Jelenlegi hely

Egészségügy

A kórházak, rendelőintézetek, klinikák  helyiségeiben lévő berendezési és felszerelési tárgyakon fertőtlenítő takarítást kell alkalmazni, mellyel elpusztítjuk a kórokozókat. Egészségügyi környezetben különösen fontos a higiénia, a felülfertőződés esélyét a minimumra kell csökkenteni. Ugyanakkor arra is figyelni kell, hogy a gyakori kézmosás ne tegye tönkre kezünket.

Rólunk mondták:

"Hasznosnak tartom,hogy ebben a rohanó világban is tartanak díjmentes oktatást az élelmezésvezetőknek.Ezáltal alkalmunk nyílik feleleveníteni a jogszabályi változásokat, amik ha előadás formájában hangzanak el,jobban tudatosul bennünk, mire kell odafigyelni, így pl. ételminta tárolása, fagyasztással kapcsolatos előírások,takarítási útmutatók stb. Az előadást követően osztályértekezleten végigbeszéljük a kollégákkal, hogy ezek a feladatok nálunk hogyan teljesülnek,          mi az amin szükséges változtatnunk.Köszönöm  a VIVAKER-nek, hogy minden évben meghívnak szakmai továbbképzésükre, ami nagy segítséget jelent a munkámhoz.  "Völcsey Jánosné -Lumniczer S. Kórház-Kapuvár      

Milyen takarítási feladatok vannak az egészségügyben?

Napi, heti, havi negyedéves elvégzendő  takarítási feladatok vannak,melyekhez javasolt szerek:

  • felületfertőtlenítés
  • vízkőoldás
  • alaptisztítósztítás(lerakódott takarítóanyag eltávolításához)
  • bevonatolás(padlófelülethez felületkezeléshez)
  • ablaktisztítás

   

            Fogorvos                            Rendelő                           Kórház

Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére információval, tanácsokkal az egészségügyi intézményeknek szánt megfelelő megoldások kiválasztásában a +36 96 519-175 telefonszámon vagy e-mailban a vivaker@vivaker.hu címen.